SutlacimiYedimmiBen [silindi] 4.110 gr dogmustu canım ama cok küçük duruyordu o kiloda olduğuna inanamamıştım kemikleri agir benim oğlanın yoksa oyle et boğumları falan yok😊
[silindi] SutlacimiYedimmiBen benimki 37+6 da 3,190 49 cm doğmuştu küçücüktü şimdi ele avuca geliyor maşallah 🥰
Aysun1983 [silindi] benim ki daha minimal doğdu cnm ilk zamanlar ne ağladım 😀şimdi çok şükür toparladı ilk 3 ay hızlı kilo alıyorlar
harley [silindi] iyiyim hep kidsteyim bende bu aralar. Öyle seni görünce yazıyım dedim. Allah iyilik versin bebişini öp yerime
harley [silindi] valla bende ordan çok kişiyle tanışınca ora sarıyor burası sarmıyor diye orda takılıyorum🤗
Danlacan [silindi] aslında orası çok daha hareketli ama sanırım biz yeni olduğumuz için bizi sarmadı 😂 çocuklardan nasıl fırsat buluyorlar anlamadım herkes baya aktif orda 😅😂
GizemKaplan [silindi] ah benimki tam bir kucak delisi oldu 😂 bıraktığım an uyanıyor fena alıştı kucağa ne yapicaz ilerde bende hiç bilmiyorum bizim de 9 gün kaldı bitanem 49imizin çıkmasına seninle çok yakın tarihlerde doğum yaptik 😍
[silindi] GizemKaplan yaaa benim oğlumda öyle canım kucak istiyor sürekli şimdilik bu durumdan oldukça huzur duyuyorum ama gerçekten ileride nasıl yapacağız Allah yardımcımız olsun ❤️❤️Evet canım peş peşe doğurduk yerimmmmmmmm ben onları 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍💋🤩🤩🤩💋💋💋
Danlacan ratatosk aman aman maşallah yaaa 😍😇 Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün insallah 🥲 bakımı nasıl ikiz bebeğin ben birine bakarken şaftım kaydı da biraz 😅 sabahın 6 sından beri uyanıgız mesela 😅😓
ratatosk Danlacan sağmal inek gibi hissediyorum kendimi 🙈 birini emzir gazını al uyusun diğerine başla 2. Uyudu derken ilki için başa dönüyoruz😁 sağlam bir kısır döngü ama çok güzel bişi ya tek ihtiyacım olan sıcak bir duş 🐒🐒