Busra228 Kızlar makattan mı kan geldi yoksa vajinadan mı anlamadım.Ama tuvaletimi yaparken zorlandım sanırsam makattan geldi.Basur mu var yoksa başka bişey mi anlayamadım beklemedeyim napmam lazım biraz korktum
leyla_ok Busra228 Bende o durumu bir ara yaşamıştım.Kan geldiyse cnm yine gelir çamaşırına değer aklında olsun demişti doktorum.Yine bir görün istersen ama dediğim gibi.
Busra228 Nureda28 nerden geldiğini anladın mı peki canım ne zaman gideceksin acile,yurtdışında yaşıyorum hemen de arayamıyorum bakmıyorlar hemen
Busra228 leyla_ok bi kaç kere baktım yoktu iç çamaşırımda endişelenecek bi durum değil ozaman inşallah
Nureda28 Busra228 evet cnm afedersin peçeteyle silince anladım doktora gttm bşy çıkmadı tekrrlarsa acile gel dedi
leyla_ok Busra228 Yok Allah’ın izniyle hemen kötüyü düşünmeyin.Kanama olsa devam eder çünkü.Siz yinede takipte kalın.
depsizoo Busra228 Ağrı falan olmuyo büyük abdestini yaparken acıtıyo çok azıcık ondan sonra bi iki kanıyo geçiyo
Asyaayaz1 15 gün önce bende aynı durumu yaşadım doktorum takibe al bidaha gelirse gel kontrol edelim ona göre yönlendirme yaparım demişti ve bol sıvı tüketmemi istedi birdahaki olmadı çok şükür 🌸