Merveclsz Bugün 16+5 günlüğüz kızlar bizde öğrendik cinsiyeti erkek bebişim geliyor inşallah Rabbimin izniyle 🥰 herkes kız tahmin etmişdi buradada gülsen hanım vs kız demişti doktorum bugün erkek dedi %100 🥰😘
poyrazinannesi3547 Merveclsz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kesede bebek ne taraftaydı acaba 💙
ogluileannesi Merveclsz canım hayırlı olsun 😍 bana da herkes kız diyor 10 haftalığız https://www.hizliresim.com/ktxh8iw
Merveclsz poyrazinannesi3547 sağol canım Allah razı olsun 🥰 ay bilmiyorum ki dikkat etmedim hiç kafası sol taraftaydı onu soruyorsan ultrasonda gördüğümden beri 😂
Dloss ogluileannesi ben de 10.haftamdayim bir şey merak ediyorum suan cok ufak diyolar ya ultrason da büyük şekilde görünüyor makinadan dolayi dimi komik bir soru biliyorum ama sordum😃 benim de bebegim suan böyle demek🥰
Merveclsz ogluileannesi ay alttaki ultrasonun aynı benimki gibi 🥰 sabret 4-5 haftaya öğrenirsin inşallah hiç belli olmaz doktora bırak 😂
poyrazinannesi3547 Merveclsz Saol canım Ben de 10 haftalık oldum bakalım 12 haftalik olunca gel ikili test için dediler belki belli olur 2 kere eşimle rüyamızda kız bebiş gördük bugünde ben erkek bebek gördüm hayr olsun inşallah bakalım
Dloss Merveclsz evet dimi insallah keseyim görünce de supriz olmuştu cinsiyeti de beklemediğim zaman olur insallah😍🧡