Gizmooo canım aşılamadan bir önceki ay son adette bende test yapmıştım, vardır belki aşılamaya gerek kalmaz diye. Çıkmamıştı. Moral düşürme aşılamadan sonra dinlenmene bak, oldu mu olacakmı diye stres yapma 2 haftalık süreçte. Hamile gibi koru kendini. Yemene içmene dikkat et. Eşin aşılamadan önceki gün iyi beslensin ve iyi dinlensin. Kesinlikle bu çok önemli. Çünkü yorgunluk sperm kalitesini çok etkiliyor. Bak şimdi bir aşılama bebişi bekliyoruz çok şükür. Başarı oranının düşük olması beni hep endişelendirirdi, ama seni endişelendirmesin. Rabbim verecekse onu vesile kılıp veriyor. Eşim bile son ana kadar tutmadı gözüyle bakıyormuş. Bunu bana hamile olduğumu söylediğimde ağlarken söylemişti. Ama rabbimden ümidimizi kesmeyeceğiz. Ol der ve oldur. “ Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” Her an bunu okudum. İçten gönülden inanarak. Aşılama masasında bile bu duayı dilimden düşürmedim. Anlamı “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”. O an tam ihtiyacım olan dua buydu sanki. Rabbim kolaylaştırsın, hayırla sonuçlandırsın inşallah. Rabbim hak eden herkese evlat nasip etsin. Bizim gibi evlat hasretiyle yanan ailelerin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻