asude456 12 haftalik hamileyim , hamile kalmadan önce gunde bes alti tane icerdim hamile oldugumu öğrenince gunde bir tane yarim iciyorum ama yinede icim rahat etmiyor bu kadarinin bir zarari olurmu 🥱
Azizinannesi2 asude456 zararlı bence normal insana fazlasıyla zararı var geleli karnında bebek varken bence bırakabiliyor San tamamen bırak gelişim geriliği falan olur Allah göstermesin
gzybkgl asude456 maalesef her türlüsünün zararı var. Ben öğrendikten 3 gün sonra bıraktım 6 aylıkken falan bidaha başladım günde 2 3 falan içtim. Vicdanım çok sızladı kahretsin Allah affetsin bugün doğum yaptım bi sıkıntı yok inşallahta olmaz çok kötü hissettim kendimi ama elimde değildi maalesef
Kbracoskun asude456 içmemek en iyisi ama uzun zamandır kullananlara doktor bı anda biraktirmiyor eğer 1 tane içiyorsanız paket bitirmenizden daha iyidir.. bende kullanıyorum malesef ama azaldi içmem mide bulantılarım saolsun bende az içiyorum
Pammuk asude456 aynı ben gibisin günde 1tane içiyorum bende her 1tane içtiğimde bu son diyorum ama 1taneyi içmeden kötü hissefiyorum
SenaHifa gzybkgl az önce doğum hikayenizi okudum Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻 Ben de öğrenince bırakmıştım tam 24 haftada tutamadım kendimi haftada 1-2 tane içiyorum 6. Aya girince ne oluyorsa artık çoğu bırakan 6. Ayda tekrar başlamış 🥺
gzybkgl SenaHifa psikolojik heralde. Sancılarım başladı herkes uyurken gittim hemen bi sigara içtim çok saçma işte. Hem sancı çekiyorum hem sigara düşünüyorum kör olasıca
asude456 Pammuk aynen tamamen psikojik birde koronadan dolayi evdeyim esimde gec saate kadar calisiyor sıkıntıdan patlıyorum aklima surekli sigara geliyor 😭
Symazturk asude456 zararı olur mu bilmem ama yarım olsa bile içmek size bir şey katmayacağı gibi Allah göstermesin bir sıkıntı olsa direkt kendinizi suçlarsınız riske hiç gerek yok bence😌
surelitta52 asude456 Olur tabii olmaz olur mu. Hazır bir tane yarıma indirmişken tamamen bırakmaya çalışın. Zaten zorunu başarmışsınız bile.
Mucizem0405 Sigara dumanına bile maruz kalmamamız gereken zaman maalesef zararı oluyor. Biten paketinizin yenisini almazsanız içmezsiniz aklınıza geldikçe başka şeylerle uğraşın bir müddet sonra içmediğinizin farkına varırsınız. Biran önce bırakmanız dileğiyle 🙏🏻