nurnacar Kızlar tam 8 hafta sonraya doktorum sezeryana alabiliriz dedi oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum!🙈 Hastaneye neler götürmem gerekir? Çantamı hazırlıyorum ama “Olmazsa olmaz, sakın unutma, bunu mutlaka al” diyeceğiniz bişey var mı?
zehranurr nurnacar kahve ufak bir detay ama sezaryen sonrası baş ağrısı olmaması için ve uyuşukluğun hemen geçmesi için çantaya konulması gerektiğini okumuştum burada
Lulemom nurnacar hayırlı olsun ☺️ Benim de tahmini 15-20 ağustos arası olcak. Kaç haftalıksınız acaba
ElmaliSeker nurnacar Benim doğumuma normalde 23 gün var ama daha ben bile sezeryan için gün almadım 🤗 Ayın 15 inde muhtemelen 21 22 sine gün verecek😊
Austosprensi_ Lulemom benimde 10 la 20 arasi bakalım hepimiz ayni zamanda dogurucaz saglikla gelsinler🧿🙏🏻
ElmaliSeker nurnacar Anladım canım erken olduğu için tuhafıma gitti benim aramızda 2 ay felan var çünkü 😊
nurnacar ElmaliSeker Sezeryanlar da ortalama tarih vermek zaten normal değil mi? Görümcem le aramızda 3 hafta var onun da doktoru 19 temmuza verdi mesela 2 ay önce falan
ElmaliSeker nurnacar Benim sezeryan olacağı daha yeni belli olduğu için bu zamana kalmış olabilir o zaman😊 Siz erken karar vermişsiniz sezeryan olmaya o yüzden hemen belli oldu ben çok kararsızdım😑 Doktor doğumun kolay olur diyemem dediği için sezeryana karar verdim daha yeni🤗
nurnacar ElmaliSeker Bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun🙏🏻❤️ Sağlıkla kucağına al inşallah.
Nur000 nurnacar kaç haftaliksiniz ? Banada sezeryan tarihi için gün verecek çok heyecanlıyım. 31+4 üm