Masal53 Seln_avc35 😄😄 o zaman gözün aydın dönmüş bende aynı çünkü 😄😄 çatı muayenesi 34 haftalıkken karın ağrısıyla gittim ne olur ne olmaz diye çatı muayenesine aldılar beni ama bidaha yaptırmam
Masal53 Seln_avc35 canım yanlış anlama ama benim ebe mi hemşire mi artık ne haltsa canımı acıttı sabaha kadar leke su geldi mi diye belki 50 defa kendimi kontrol ettim
Seln_avc35 Masal53 ay iyi erken dogum olmamıs ya , daha once duymustum lekenme oluyor diye çatıdan sonra. Zaten çatıdan sonrada doğum olabiliyor öyle duymuştum neyseki vaktim az kaldı zaten doğsada sağlıklı olur 🤲🏻
Umi21 Seln_avc35 benimde 37+4 ben sezeryan olacağım İcin günüm belli 22haziranda dünyaya gelecek insallah kızım siz normal düşünüyorsanız biraz daha zaman vardır
Seln_avc35 Umi21 normal istiyorum ama sezeryan derse doktor bişey diyemem nasip hayırlısı olsun sizinde 🧿
ElmaliSeker Seln_avc35 Çok aşırı bi acı yok ama yinede acımıyor diyemem canım. İlk birlikte olduğun gibi bi acı diyim😊
ElmaliSeker Seln_avc35 Ben salı günü oldum dayanılmayacak bir acı olmadı biraz acıdı ama o anlık acıdı yani eve gelene kadar geçti hatta yürüyerek geldim hastane 30 dk felan uzak
Damlaranadagtekin Bende şoktayım etrafimdakiler erkekleri uçuyor havada bir ben kız hâlâ kabul edemiyorum 27+1 im Eylül gözüküyor doğum 3.trimestir gümbür gümbür geldi bana ne yatabiliyorum ne bisey yapabiliyorum ishal oldum bu gun neden onuda anlamadim 😂