Meleginannesiii Merhaba herkese size bisey sorucam kafam çok dalgın ve uykusuzum sabah bi tane folik asit içmiştim simdi unuttum 1 tane daha içtim ilk kez böyle bisey oldu acaba zarari olur mu
Penyezelif Meleginannesiii Bsy olmaz canım korkma bnce ama bı gün ara verip tekrar içersen daha iyi olur
Mutlu_damla Meleginannesiii bisey olmaz kuzum. Plesenta gereği kadarını iletir bebeğe. Ve vücudunda da geregi kadar depolanır gerisi atılır. Yani abur cubur yada sebze meyve yesen bile Plesenta öyle bisey ki bebeğe ihtiyacı olanı alır. 🥰
Meleginannesiii Mutlu_damla affedersiniz ama az önce kustum ve çıkardım yani 😔😔 cok korktum ilk bebegim dusuk tehlikem de var bu dalginligima cok kızdım 😰 mesajınızı simdi okuyorum cok sagolun insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz Rabbim bizlere bağışlasın
Meleginannesiii Meleginannesiii progesteron kullanıyorum asiri yoruyor o hap beni ve uykumu getiriyor kullanan var mı
Mutlu_damla Meleginannesiii amin canım amin. Çok stres yapma stres iyi bisey değil. Allahın izniyle sağlıcakla alırsın sende kucağına 🥰 bide tek içtiğin vitamin olsun yani korkma 😘
Filiz1 Meleginannesiii ağız yoluyla alınca öyle oluyor ben kullanıyorum vajinal yoluyla uyku gibi bi sıkıntı yaşamıyorum
Meleginannesiii Mutlu_damla Allah razı olsun insallah saglicakla.sizde öyle insallah ben daha 7 haftalik hamileyim tecrübe yok
Mutlu_damla Meleginannesiii stres yapma kuzum progesteron kullaniyormussun bak onun faydası olur düşük tehlikesi için veriyorlarmış ben kullanmadim ama oyleymis. Dikkat et artık ağır kaldırma koltuk gibi ağır şeyleri çekme ani hareketler de yapma. Yükseklere uzanma yani kısaca seni yoracak şeylerden uzak dur. 🥰
Meleginannesiii Mutlu_damla haklısınız insallah saglicakla büyür bebegim 🤲 Allah razı olsun çok güzel morel oldunuz🥰