Kizce1_ Bfduam teşekkürler 🌸 3 . Ayda oldu 🤲 reglime 10 gün kala göğüslerim acırdı ama bu sefer çok erken sancı yapmaya başladı bide sürekli miğdem hem yanıyo hem bulanıyodu . Gece lavobaya çıkmam ama bi gece çok sıkışmış şekilde kalktım 🙈 o gün reglime 6 gün kalmıştı test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı akşam tekrar yaptım yine hemen çıktı ama silikti ikiside , kan verdim hcg 53 çıktı ertesi gün tekrar verdim 76 çıktı doktorm o zaman 10 günlük hamilesin demişti 🌸🤲
Bfduam Kizce1_ aa ne kadar erken öğrenmişsin:) erken döllenmeydi demek ki. Inş sağ salim kucağına alırsın:) İdrarda koyuluk olmuş muydu, akıntı, kasık batması?
Bfduam papatya56 sana yapma diyen ben, az önce yaptım negativ, altı günüm var, değişir mi dersin? Zor Ya.
Mortaleks1 papatya56 ben de bir kez kullandım ama baktım telefon uygulamasındaki zamanla aynı bırakmıştım o ay da olmamıştı çünkü
papatya56 Mortaleks1 Bende bır ay kullandım olmadı bıraktım telefondaki uygalmaya göre ıkı gunde bır degerlendırıyom
Bsrahb Bfduam hemde ne zor 2 kere erken gebelik testi yaptım ikisinde de çıkmadı 😕 planlı olunca çok zor oluyormuş
Kizce1_ Bfduam koyuluğu çok farketmedim canım ama ishal olmuştum ishal de belirtiymiş kimisi de kabız olurmuş gaz sancısı olmuştu kasıklarım öğrendikten sonra ağrımaya başladı amin canım darısı başınıza 🤲
whitedream Bfduam iyi sayılırım 9 haftalık oldum geçen gece acile gittik çok fena kanamam oldu yatıyorum işte bişi yaptığım yok yasaklar bitti biz kapandık eve🙈
whitedream Bfduam bebek iyiymiş ama her kanama düşük tehlikesi olabilir dikkat etmemiz gerek dedi kese dışı kanama alanı varmış bide aşılama ile oldum ya düşerse bi daha hamile kalamam gibi hissediyorum zaten çok bekledik modum çok düşük hiç başkaları gibi keyifli hamilelik geçiremiyorum 😔
Bfduam Bsrahb aynen öyle, sürpriz olsa süreç yaşanmıyor rahat. Benimde altı günüm var az önce yaptım negativ.
Bsrahb Bfduam hormonların idrara geçmesi Zaman alıyormuş ben o kadar umutluyum ki hamile gibi hissediyor haraketlerimi ona göre yapıyorum hasta olursam çok üzülürüm galiba 😕
papatya56 Bfduam Daha var canım değişir benım ıkıncı düşen bebekte üç günüm gecınce test yapmıştım cok silik cıkmıstı