Tubi05 Bfduam evet canım kesin bilgi kulaktan dolma değil 1 ay korunma dedi eğer şimdi hamile değilsen korum dedi kesinlikle korun dedi
Bfduam Tubi05 “1 ay korunma dedi”, “korun” dedi mi demek istedin? Bugün test yaptım negatif o yüzden kana gerek var mı? Akşam aşı olucam da adetime üç günüm var.
Tubi05 Bfduam gördüm inanamadım içini açtım ve fotoğrafta daha az belli ayy ne olur inşallah yarın vereceğim kan
Bfduam Tubi05 çatlamadan kaçıncı günün? Adetine on gün var daha nasıl.belirtin vardıda test yapma ihtiyacı hissettin?
Smk Tubi05 yaaa kan ver yarın hemen cok sevindim sabahtır neler konusuyoruz dayanamadın demi🤣 hadi inş güzel haberler canım🙏
Smk Bfduam yok canım bende yok ama eşimde varikosel vardı ondanmıs baktırmamıstık 1 yıl falan boşa ugrasmısız sonra ameliyat oldu 3 ayı gecti işte deniyoruz tekrar
Tubi05 Bfduam inşallah geç döllenmedir senin bak regl benden önceydi ama benim yumurtlamam erken oldu
Bfduam Tubi05 ovulasyon yapmadım ki canım bilmiyorum tam yumurtlama ne zamandı. Adete bi hafta kala beyaz bir kaç damla akıntı oldu, çatlama sonrası mı olur bu? Eğer öyleyse adete bir hafta kala yumurtlama olmuş olabilir mi?
Bfduam Smk geçmiş olsun canım, bir ay korunma gerekli, keşke öyle olmasa, zaten ha dedin mi olmuyor, nasip artık.
Tubi05 Bfduam sürekli bir batma sağ kasığımda ve bacağıma vuruyor birde bana menepoz dediler ya hiç akıntım olmıyordu şimdi sanki adet olmuşum gibi akıntım vardı yumurtlama 8. Günü