Smk papatya56 ay inş gebeliktir canım ya benimde cok akıntım yok ama 2 kere falan beyaz akıntım oldu goguslerimde sızlama var ama cok acımıyo kasık agrım ama hiç gecmedi umutlanmakta istemiyorum bakalım inş rabbim yuzumuzu güldürür.
papatya56 Smk İki gün kala adet akıntısı olur mu bılmıyorum ınsallah hamılelıktendir benım üç gun öncede akıntım oldu
Smk Tubi05 yumurtlamandan kac gün gecti canım yumurtlamadan sonra 8.günden sonra kanda cıkıyor ama erken okunca deger düşük cıkar sonra stres olursun acaba yukselecekmi diye biraz bekle bence
Smk papatya56 inş canım aynı belirtilerimiz inş hamileyizdir test yapınca haber ver banada inş müjdeli haberi alırsın🙏
Tubi05 Bfduam Bfduam sadece acayip karnım acıkıyor normalde 3 gün yemek yemesem aklıma gelmez yemek zorunda olduğum için yiyorum ama 2 gündür ne versen yiyorum
Smk Tubi05 benimde 5 6 7 yumurtlama 8 çatlama 6 pikti onu baz alıyorum akıntım cok az oldu yok bişey kasık agrım var sende benle aynısın ben cumartesi yapacam sende bekle daha erken kan testi tabi vereceksen sen bilirsin
Bfduam Tubi05 yumurtlamayı bir hafta geçmiş, inş döllenme oluyordur şu an, pozitif haber verirsin. Olmazsada üzülme bi dahaki aya inş. Benim üç günüm var negatif testim.
Bfduam Bsrahb kaç aydır korunmuyordun canım? Adetten sonra iki gunde bir olduysa bu üç ilişkiden birinde olmuş işte ne güzel, yumurtlama falan takiple uğraşmadan.
Bsrahb Bfduam biz bu ay denemeye başladık canım benim diğer hamileliğimde sürpriz olmuştu eşim korunuyordu ama bebek gelişmedi.şuan yine aynısı olacak diye çok korkuyorum😞
Bfduam AnnelikHayali insan üzülüyor tabi, bu gel gitler yıpratıcı, yorucu, ortak ruh halleri, yapacak tek şey dua ile sabr ile beklemek, inş bi dahaki aya bekleriz yine, üzülme.
Smk Tubi05 canım benimde yumurtlamadan sonra sol kasık cok agrıdı bacagıma vurdu 4 5 gün oyleydi simdi bazen iki taraflı agrıyo ama sol sürekli agrıyo goguslerimde sızlama var kasıklarımda yanmada oluyo adet belirtisi gibide bilmiyorum
Tubi05 Smk bekleyeceğim hüsrana uğramak istemiyorum bende cunartesi erken gebelik testi alıp yapayım duruma göre pazartesi doktora giderim cunartesi ilk idrar ile yapıp burada buluşalım o zaman
Smk papatya56 adet benim yarında ama gec yumurtladım ondan beklicem bende gec yumurtlamaya göre 14 gün sonra adet oluyomus 20 si yani 19unda yaparım bende canım tatlıda istiyor adet olacam heralde ya ne bileyim😞
papatya56 Bsrahb Canım korkma Rabbım buyuk benımde ikinci gebelıgım bebek gelısmedı Dua edıyorum olursa sağlıklı olsun kalbi atsın benım kalbi atmamıştı
Bfduam Bsrahb yoo öyle düşünme, her hamilelik bir olmaz, kemdini üzme simdiden, iyi düşün iyi olsun inş. Benimde kimyasaldı, sonra sağlıklı oldu çok şükür. İçini ferah tut.