Bsrahb papatya56 canım o iki yuvarlağın arasında sanki gölge gibi bi çizgi görüyorum yada öyle mi görmek istiyorum acaba
papatya56 Bsrahb Canım sanki bende oyle gördüm ama bılmıyorum bende mi oyle görmek istiyorum anlamadım
Bsrahb papatya56 banada öyle geldi ben daha önce 3 kere falan test yapmıştım hep böyle hayali çizgi görüyor gibi oldum ama bakanlar hep yok dedi daha anca silik şekilde çıkıyor.Belki çok yeni o yüzden öyle görüyoruz gibi bide siyah beyaz yaparak atar mısın daha doğru efekt koy bazı etekler ile az olsun belli oluyor gibi
AnnelikHayali Günaydın kızlar. Testte Ovulasyon görmemin 12. Günü. Sabah test yaptım, negatif çıktı. 😔 göğüs ağrım, bel ağrım ve kasıklarda ara ara batma devam ediyor. Hamileliğe yormuştum ama sanırım adet belirtileri. Olsaydı bugün çıkardı. Çok üzgünüm. 😔
Bfduam AnnelikHayali insan üzülüyor tabi, bu gel gitler yıpratıcı, yorucu, ortak ruh halleri, yapacak tek şey dua ile sabr ile beklemek, inş bi dahaki aya bekleriz yine, üzülme.
Bsrahb papatya56 inşallah vardır canım diğerinde görür gibi oldum ama.adet olmana 2 gün kaldı zaten demi. Benim ki bile o kadar yeni ki çok silik çıkıyor adet olmazsan yaparsın bide
AnnelikHayali papatya56 şimdi baktım seninkine de. Sen ovulasyon testi yapmış mıydın? Kaçıncı gün bugün? Benim aslında dün/ bugün adet olmam gerekiyordu. Ama hala gelmedi.
AnnelikHayali papatya56 senin hala ihtimal var o zaman. Beta hcg önce kana sonradan idrara geçiyor ya. Testi erken yapmış olabilirsin. Umudunu kaybetme.
AnnelikHayali papatya56 inşallah erkendir daha. O yüzden negatif çıkmıştır. Benim de var kasık ağrım.
Gizmooo Kubbbraa merhaba yeni gördüm kusura bakmayın maalesef kısmetimizde yokmuş 🙂 aşılama tedavisine başladık hayırlısıyla artık önümüzdeki ay umarım güzel haberler duyarız ☺️
Bsrahb papatya56 papatya56 benimde öyle ben hep onu öyle hissettiğimden itibaren hamileyim dedim.çünkü diğer hamileliğimde de aynıydı ay inşallah var sende de.Ne zamandır var sızlama