papatya56 Bfduam Insallah pozıtıf olur geç döllenmedir bende yarın yapcam ama hıc ümidim yok kesin benımde negatıf cıkıcak
bebegim42_ Bfduam her ay olurdu bu ay yok rabbiö hayırlısından bi evlat versin ilk evladımı kaybettim kürtaj oldum ocakta olursa bu ikinci olcak inş aynı şeyleri yaşamam
Tubi05 Bfduam 7 gün geçti tekrar yumurtluyor olamam dimi t çizgisi patladı resmen hiç o kadar koyu görmedim
Bfduam Tubi05 varsada 7 günde çıkar mı dersin? Kaset test yapsana. Bigebeningünlüğünden mi aldın ovulasyonu? Saat kacta yapıyorsun?
Tubi05 Bfduam evet ondan aldım ona da yazdım bir daha yumurtlamanın mı ki yarın doktora gideceğim bakalım
Bfduam Bsrahb evet bir kaç gün önce başlar sökülme hissi bende. Test kaç dk da çıkmıştı senin? Var Allah’ın izniyle senin, endişelenme bence
papatya56 Bsrahb Allah korusun canım Rabbim bıdaha yasatmasın Dua et bende ediyorum sana Rabbım kucagına almayı nasip etsın
Bsrahb papatya56 allah razı olsun canım inşallah öyle olur.Sabah inanıyorum ki sende güzel haber vereceksin
Bfduam papatya56 adet belirtisiyle hamileluk benziyor dur bakalim hemen üzülme test yapmadın daha, rahat ol.
Bfduam Bsrahb ins var canım, kan yaptırdığında haber ver. Ovulasyon yaptın mı, yumurtlamanın kaç gün önce olduğunu biliyor musun?