AnnelikHayali papatya56 çok heyecanlısındır dimi? Günler, saatler geçmek bilmiyor bana. Şlk gebeliğin mi olacak?
Tubi05 papatya56 789 Haziran yumurtlama oldu 10 çatlama o yüzden 20 de bat olurmuş yumurtlamadan 14 gün sonra
AnnelikHayali papatya56 ben de nisanda düşük yaşadım. O yüzden güzel bir sonuç görmeye çok ihtiyacım var.
Bfduam Tubi05 de seninde azaldı sayılır adetine, ama ayda bir olduğundan gününde mi olur diğer türlü mü bekleyip göreceğiz.
papatya56 AnnelikHayali Bende ocakta dusuk yaptım canım Rabbım bıze nasıp etsın ısteyen herkese benım kan pıhtılasmam var
Bfduam whitedream dikkat et kendine sürekli yat. Yok canım Dr tedavi uygulaması rezervim azmış, tüple bile zor dedi. Yinede bu üreme konusunda açıklanamayan vakalar olduğunu, menepoza yakın olanların bazen hamile kaldıklarından bahs etti. Tibben düşük ihtimal olsada dedi.
whitedream Bfduam Allah’tan ümit kesilmez belki sürpriz olur sağlıklı beslenmeye dikkat et sen gene de canım
21_28 Tubi05 bende hep 28 gunden bir olurum kecen ay 33 uncu gunumde oldum herkes gecikince rahim kendini hamileliye hazirliyor dedi oyle oldu vallah bu ay hamile oldugumu oyrendim rabbim sizide sevindirsin insallah
Bfduam 21_28 çok sevindim gözün aydın, inş sağlıkla ilerler miniğin:) Belirtiler neydi? İdrarda koyuluk,bulantı, sık idrara çıkma, yorgunluk vs.var mıydı?