Bsrahb papatya56 inşallah vardır ben daha önce hamile kaldım ama kürtaj ile sonlandı onda da böyle sol kasığım aynı bu şekildeydi
whitedream Bfduam bebek iyiymiş ama her kanama düşük tehlikesi olabilir dikkat etmemiz gerek dedi kese dışı kanama alanı varmış bide aşılama ile oldum ya düşerse bi daha hamile kalamam gibi hissediyorum zaten çok bekledik modum çok düşük hiç başkaları gibi keyifli hamilelik geçiremiyorum 😔
Bfduam whitedream canım benim ya, öyle düşünme inş iyi olur sonuda, hiç bir şey yapmamaya çalış yat kritik zamanı atlatana kadar. Hem yine olmaz gibi düşünme Rab’bim isterse bi ol demesine bakar. Dr fitil, iğne vs verdi mi kanamaya?
Bfduam Bsrahb o tek çizgiyi görünce alıp camdan fırlatası geliyor insanın, dayanamayıp yapmasak adet olsak bu kadar zihni sinir gelmiyor.
whitedream Bfduam zaten fitil kullanıyodum kullandığım halde kanama oldu şimdi günde iki tane kullanıyom haftada bir de iğne vuruluyom hala lekelenme devam.sen nasılsın ilac tedavisi filan varmı
Bsrahb Bfduam ben hayali çizgi görüyormuşum gibi geliyo evirip çevirip bakıyorum bi görüyor gibi oluyorum sonra öyle görmek istedim için görüyorum diyorum çünkü eşim bakıyor hiçbişi görmüyor