Mercimekin-annesi44 Bebeğim haftasına göre 2 hafta önde görünüyor ve kilosu da aynı şekilde normalde 33+2 yim 35+4 görünüyor kilosu da 2830 kilosunun çok olması bi sıkıntı çıkarır mı acaba ilk gebeliğim de pek bilgim yoktur
midekoruyucu Mercimekin-annesi44 genelde belki normal doğumu etkileyebilir diyorlar onun haricinde bi sorun duymadım ben
YuvarlanamayanPandaa Mercimekin-annesi44 usg kesin tam kilo demiyor oğlum 3800-3900kilo gözüküyordu 3300 doğdu
Elifaltun Mercimekin-annesi44 seker yoksa sorun olmaz biraz kilolu dogabilir belki normal dogum zor olur
Mercimekin-annesi44 Dilangocerr sordum da doğuma kadar 4 kilo olur dedi dikkat et doğumun zorlaşır dedi
Mercimekin-annesi44 midekoruyucu boyumu sordu 166 dedim 4 kilo olsa yapabilirsin ama yediklerine dikkat et dedi çok tatlı tüketme dedi
Dilangocerr Mercimekin-annesi44 normal doğum istiyorsanız eğer büyük ihtimalle o zorlaşır bende 32. Haftamdayım bebeğim 2300 kg 46 cm bizde önde gidiyoruz benim doktorumda erken gelebilir gelişimi önde demişti bakalım hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
midekoruyucu Mercimekin-annesi44 o zaman biraz yediklerine de dikkat edersen doğuma kadar 4civarı olsa sorun olmaz İnşallah 🤗
Mercimekin-annesi44 YuvarlanamayanPandaa bilemedim ya kafam biraz karıştı iki hafta önce normal gidiyordu iki haftada birden çoğaldı
cys Mercimekin-annesi44 benimde başından beri 10 gün önde gidiyor hep. Şu an 33 haftalığım. Geçen sordum doktora beklenen doğum tarihini değiştirmez sadece kilolu bir çocuk olarak doğar dedi ☺️ Son haftalarda normale dönebiliyorlarmış.
Mercimekin-annesi44 cys benimkinde de değişmez dedi ama normal istiyorum Sezeryan istemiyorum inşallah vakti zamanında gelir sağlıcakla minnoşlarımız
Mercimekin-annesi44 Dilangocerr aynen ya yeterki sağlıklı olsunlar gelişimlerini tamamlasınlar tek isteğim 🤲🏻
Melikesvm Mercimekin-annesi44 33de bebegım 2800dü sadece tombıs oldu baska bı sıkıntı olmuyor korkma🥰
yesilmavi Mercimekin-annesi44 aynı durum bende de var doktor tatlıyı kesmemi söyledi kilo almaya devam ederse sezeryan Doğum gözüküyor.
Mercimekin-annesi44 yesilmavi rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gönlünüzce versin
cys Mercimekin-annesi44 bende çok normal istiyorum hatta hep makat gelişti geçen hafta döndü de ☺️ Bakalım inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsinlerde 🙏🏼👼🏼