Mirages İkili test sırasında doktor kıza benziyor dedi. Ben de kanıksadım. Aksi bir durum olsa görünürdü bir şey diye. Böyle bir şey yaşayan oldu mu anneler?
Burcuscl Mirages bana da 11. Haftamda yüzde 90 kız dedi açıkçası bana tuhaf gelmişti çok erken bu kadar yüzdelik vermesi saçma diye ki zaten 15 -16 haftalarda gittim erkekmiş ben de kız dedi diye kendimi hazırlamıştım kız bebek çok özenirdi eşim çünkü 😅😅😅
Rabiiakaradas Mirages 11 haftalık çok kücük değişmesi mümkün net birşey kolay kolay görünmez canım bende 4. Ayda netleşti
Mirages Deniz59 sonuçta bir çıkıntı yok galiba dedim😂 Bir de açı maçı diyorlar. Uzman ya anladı herhalde diye düşündüm
elifafraninannesi 2li taramada erkek dedi 2 hafta sonra kız dedi ve öyle devam etti bir kızım var şimdi haftaya 2li tarama var yine pek üzerinde durmayacağız en az 1 ay daha var kesinleşmesi için bence değişebiliyor
Deniz59 Mirages çok erken bekleyin siz gene banada 16 da kız dediler bekliyorum pazartesi kontrolüm var belki erkektir 😂
Burcuscl Mirages erken daha ya bu haftalar bence zaten net olmaz benzetebilirler belki gerçekten de kızdır ama kesin olmaz 😊
Nalanmalkoc Banada 12 falandı sanırım kız gibi dedi sonraki hafta erkek dediler oyuzden ilk hafta soylenene çok dikkat etmeyin