SudeEvren Merhabalar 👸🏻 Benim duyduğum epidural uyguama ile normal doğum yapabilirmişiz sancı hissetmeden bilen var mı tavsiye eder mi acaba ayyyy 🥳😂
3prensesannesiii SudeEvren Benim tercihim olsa normal olsun isterim 2 kere normal doğum yaptım 3. Mecburi sezaryan ve çok korkuyorum
minikem SudeEvren Tercihim ve gayretim doğal doğumdan yana ama nasipte ne varsa hangisi sağlıklı olacaksa o olsun
[silindi] SudeEvren epidural anlatigi kadar basit bir sey degil bence kolay geciren de vardir tabiki ama ben pismanim
Asyaayaz1 Ben rabbim nasip ederse bu ikinci gebeliğim tercihim yine elbet normal Doğum ama bakalım nasıl doğurucam🤷♀️😀
Elakeskin Asyaayaz1 bende. Normal yaptım 1 hafta önce ama ölümden döndüm dikişlerim çok halen çok ağrım var ve bebeğim yogum bakımda 😔
Cansu_okan İlk gebeliğin 31 haftadayım normal doğum yapacağım inşallah korkularım var ama sezeryandan daha iyi diyorlar Benim tercim normal. Doğum
Elakeskin 3prensesannesiii dikişleriniz varmiydi normal doğum da varsa nasıl geçti kan gün sürdü ağrısı
3prensesannesiii Elakeskin vardı canım 15 güne yakın rahat oturup kalkamadım ama kişiden kişiye değişir ben hiç yatmadım onlada alakalı olabilir 55 gün de kanamam sürdü azar azar
Elakeskin 3prensesannesiii 3prensesannesiii 3prensesannesiii bende çok zorlanıyorum şuan ağrım çok dikişlerim çok oturamiyorum ayakta yemek yiyorum 😔😔
Zeynep_03 @SudeEvren 2 doğumum normal oldu 3.de normal istiyorum tabi bebişe bağlı artık İnşallah hayırlısı olsun🌼🌹
3prensesannesiii Elakeskin Yan otur canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin gerçekten çok zor
Serapveminikleri Elakeskin Bende pazar günü normal doğum yaptım dikişlerim var iç dış baya bende zorlanıyorum cnm normal yani kimi hemen toparlanır kimisi zaman alır önemli olan oturup kalkarken dikkat etmen 🙏inşallah bizimde geçecek
Elakeskin 3prensesannesiii canım oturamiyorum yan yine ağrı yapıyor sürekli yatıyorum ve ayaktayım 😑 inşallah dua et geçsin
Elakeskin Serapveminikleri benimle aynı kaderi paylaşan biri varmış demekki oturamiyorum canım ben bir de basur çıkmış dedi doktor üzerine onunda ağrısı vuruyor Dedi insallah 1 haftaya toplarım ama 1 aya toparlayan bile varmis