Ipeksari57 nur29 Canım sancın çıkmış ama doğum sancısı mı yoksa yalancı sancı mı bunu doktorun söyler aynı şekilde benim de çıkmıştı bu şekilde doktorum erken doğum riksin var ama sancılar doğum sancısı değil demişti kaç haftalıksın bu arada 🤗
Misrax nur29 sancın 60-70 civarında düzenli gibi gozkuyor ama dogum yapmaya yetmez daha yuksek olmalı
nur29 Hafissee doktorum acil ameliyata gidince muayene olamadım bugün yarına kaldı. Bende anlamıyorum işte anlayan varsa yorumlar umarım
Ipeksari57 nur29 rica ederim canım Az kalmış sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🤗 sen bir doktora danış hem için de rahat etsin ağrı hissetmesen de nolur nolmaz herkesin ağrı hissu bir olmuyor 🤗
Ebruyu Bildiğim kadarıyla yalancı sancılar nst de görünmez Sancılarınız var ama yeterli değil demek ki 🌸
Bahar27 Hafissee bende iyiyim çok şükür heyecanlıyız bizde ben seni daha önde sanıyordum ben öndeymişim 😄😄37+2
Hafissee Bahar27 ayyy ne güzel sizinki bitmiş gitmiş 😁 benimki 5 gün öndeydi gelişimi şuan ne durumda bilmiyorum 😁