Nureylaa Merhaba hangi güneş kremini kullanıyorsunuz doktorlar tarafından önerilen ve popüler kullanımı olan bir marka var mı?🙄🙄
co2041 Nureylaa solante pregna var ama bence aşırı pahalı. Yesilmarka diye bir marka var doğal içerikli ben onu kullanıyorum daha makul fiyatlı
Heather Nureylaa açıkçası solenta pregna öneriyolar ama ben ilk gebeliğimde kullandım hiç memnun kalmadım. Bembeyaz kalıyor, düzgün sürülmüyor. Bu gebeliğimde oğlumun mustela kremini kullanıyorum 50 faktör. 200 ml aldım ana oğul kullanıyoz mis gibi😁
Nureylaa havvaslan2907 proscin kullanıyorum normalde, dün mesaj atmıştım kullanmamam gereken ürün var mı diye , güneş kremini kullanmamak gerekiyormuş. O yüzden arayışa geçtim 😌
Eynur_2147 havvaslan2907 bende çok araştırdım sipariş verdim bende üçtanesi 59 ₺ ye stoklamak isterseniz alın derim baya indirime girmş
Birminiksusamtanesii Nureylaa rica ederim gebelere ozel oldugu icin dr.larda bunu oneriyor genellikle bilginiz olsun 🙂
shinemuu Nureylaa Hiç araştırma yapmadım açıkçası eczacıya sordum. Avene verdi onu kullanıyorum. Bir zararı var mı ki güneş kremlerinin🤔