Serii MucizemiziBekliyoruz 16. Haftada gittik göstermedi doktor haftaya gel bidaha bakalım dedi 😂 yani 17. Haftada gördük pipiyi 😘 Allahım sağlık sıhhat versin bebişlerimize siz kaçıncı haftadasınız
MucizemiziBekliyoruz Serii allah bagislasin saglikla huzurla kucaklarimza almamizi nasip etsin. Bugn doktora gittim en skm 25 mart adet gunum uygulma ve google uzerindeki sote 14+3 gosteriyor doktor 14+5 dedi
EdaDoruk BilgeSnmez Benimkine bakabilir misin rica etsem ben 1992 eşim 1987 mayısda hamile kaldım çok teşekkürler😊
Serii MucizemiziBekliyoruz evet canım bazen öyle diyebiliyorlar öğrenince banada söyle merak ediyorum 🤗😘💕
MucizemiziBekliyoruz Serii detayli ultrsnda belli olur galiba bugn devlete gitmistim belki bellidir cinsiyeti ama cihaz net gostermedigi icin anlamaybilirz dedi merakla bekliyrm soylerm tabi :)
MucizemiziBekliyoruz ferahdiba ozele gitmedim bi ihtimal soylebilirdi belkk devletteki doktrum cihaz net olmadigi icin belki olsa bile anlamayiz dedi 3 hafta sonra gidicem o zaman ogrenebilrm henuz ogrenemdm