Cvcv Benimde silik çizgiydi Reglim 1 hafta gecikmişti doktor ultrason ile keseyi gördü şuan 7 haftalık hamileyim. İnsan hissediyor ama tabi kesin doktor ile emin olursun:)
Berika18 Cvcv aynen insana bir heyecan geliyor hatta psikolojik olarak hamile gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun 😊
Anesliina Fatmakara97 kızım uyansın gideceğim hemen kan vermeye, tekrar test yaptım daha belli bugün 🥲🌸
Berika18 Emdok anladım canım. Pazartesi belli olacak size haber veririm. Teşekkür ederim ilginiz için 😊
Esygy Berika18 benimde kızımda böyle çıkmıştı adetime 3 4 gün vardı şimdi 3 yaşına geliyor büyük ihtimalle hamilesinizdir hayırlı olsun 🤗👏
Aryapoyraz Berika18 benimde aynısı basıma geldi o silik cizgiyi görünce şoka girdim hayırlı olsun inşallah 🥰🙏
Betul96 Anesliina Bence geç gitmek iyi değil çünkü herhangi bi sıkıntıyı önden görebilirler direk gitmelisiniz
Eylul1987 Berika18 bende mide bulantisindan anlamistim doktorlar nu haftada mide bulantisi olmaz diyolardi ama benim baya baya bulaniyodu
Berika18 Eylul1987 aynen garip olabilir ama sabahları özellikle miğdem yapışmış gibi oluyor sonra bulantıya dönüyor. Yoksa yapmıcaktım zaten bende 😃
Aysecan06 Berika18 benim de aynı bu şekildeydi. Daha başında yakalamıştık :) 1 ya da 2 hafta demisti doktor. Şimdiden hayırlı olsun canım 😊