hulya4627 Kbr_46 ilk kızımıza ismi ben buldum eşimde beğendi tamam dedi şimdi oğlumuza isim yine ben buldum eşimin de hoşuna gitti tamam dedi çektiğimiz zorlukları gördükçe işim annelerin hakkı der eşim hep
WmonallissA Kbr_46 ilk kızımın ismini ben koydum, şimdi oğlumun isminin bir tanesini (benim beğendiğim bir isim oda)😁 eşim koydu, diğer ismini yine ben koydum☺️İsim bu şansa bırakmaya gelmez 😅🥰
Omerhatice Kbr_46 oglumdada simdi kizimdada ortak karar verdik.. Sadece kızlarda insan daha seçici oluyor sanırım anne babalarımıza seçenek sunmuştuk ikimizinde beğenip ama karar veremediğimiz isimleri oyle karar verdik
ikizlerin_annesi Kbr_46 kaynanam maalesef ikizlerimin adını koydu, kızımı ben koymak istiyorum bir pürüz çıkarmazlarsa
Yavuzun1annesi2 Kbr_46 ilk oglumun isminin babası koydu ne şanslıymışım ki istedigim isim oldu ama hiç ona demedim (oglumun ismi yavuz bu arada)bu isim olsun diye kandisi fikir sundu omu bumu diye en son yavuz koyduk içimden geçen isim oldu yani 😂😂bu bebişide erkek olursa yusuf düşünüyoruz kız olursa daha belli degil 😃😃
Daniay Kbr_46 Birlikte karar verdik eşimle aslında başlar da pek anlaşamıyorduk beğendiğimiz isimler çok farklıydı ama sonunda ikimiZin de beğendiği bir isim koyduk 💙
Cennet-polat Kbr_46 eşim yiğit istiyordu ama çevrede çok fazla yiğit var yoksa yiğit çok güzel bir isim mertte yigitle anlam olarak eş değer zaten alıştık artık☺️a harflerinden gitmissiniz kız olursa Aysima asya Alya güzel olabilir ozmn
Eski9 Kbr_46 ikisinde de benim dediğim oldu 😁😁 ilk kızımda kuran okurken her yerde Büşra geçiyordu anlamına baktım sevinç getiren müjdeleyici haber demek çok beğendim bizede evlendikten 14 ay sonra sevinç getirdiği için Büşra koyduk eşimde hiç itiraz etmedi zaten sevdi şimdi buna da ya ela ya nisa dedik herkes nisa olsun dedi nisayi seçtik
mmek_2014 İki oğlum var. İkisinin ismine de eşimle beraber begenip karar verdik başka kimseyi karıştırmadık