Kubragunes Merhabalar, 36+2 deyiz. Bebek 2 kilo. Plesantada yaşlanma başlamış, çocuk daha kilo almaz haftaya sezeryanla alacağız dedi doktorum. 37 haftalık doğum yapacağım ancak 2 kilo çok korkuyorum 😞
Su123 Kubragunes hiç korkma içini ferah tut benim kızımda 2400 doğdu çok şükür sağlıklı sadece enfeksiyon çıktı 10 gün küvezde kaldı sağlıkla al kucağına
MDT Kubragunes benim eşim bundan 33 sene evvel 7 aylıkken 1750 gram doğmuş şimdi maaşallahı var. Zamanında doğsan nasıl olurdun acaba diyorum 😂 Yani o zaman bir şey olmadıysa bugünün imkanlarıyla hiçbir şey olmaz inşallah 🙏
Sbhtzmn Kubragunes tahmini deger bı belki daha fazla kilosu. Sen emzirirken kilo aldırırsın inşallah canım
Nilasyamom Kubragunes ben de iki gün önce öğrendim plesentada 3. Derece yaşlanma olduğunu ve normalde mecburi sezaryen günümden 4 gün önde alıcak çocuğumu bugün 37 haftalık oldum. 37+4 olmuş olacak bebiş. İnşallah sağlıkla ilerler herşey canım
Kubragunes Su123 bizimde kuvöz riskimiz var, nasıl geçiyor o süreç. Her gün gidip görüyor musunuz bebeği ? Anne sütü mü veriliyor, zor bir dönem. Allah yardımcımız olsun.
Su123 Kubragunes anne için çok zor ben dayanamıyordum ama durumu iyiye gittikçe rahatlıyorsun sütünü sağmanı isticekler haftanın 3 günü görüşümüz vardı bizimönce biberonla sütümü verdiler çıkmasına 5 gün kala emzirmeye başlamıştım inşallah girmez bebeğiniz sağlıkla alıp evinize gidersiniz 🤲🏻❤️
karpuzlusodaa Kubragunes Bı arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı 1950 kilo plesanta yaşlanmış bebek beslenemiyordu kuveze girmedi şuan 4 yaşında gayet sağlıklı kızı var. Korkmayın bence kilo da hiç problem değil doğunca da alır
HavvaMerve Kubragunes Hiç korkma canm bende kızımı 37nin içinde ani doğurdum 2.200du küvezde de kalmadı hemen topladı ☺️
Symazturk Kubragunes hiç korkmayın daha düşük kiloda alınan bebişler de var sağlığı yerinde olsun emerek kilosu da yerine gelir , haftaya da biraz daha almış olur belki 🥰
Seranad Kubragunes korkma içini ferah tut arkadaşım 30 haftalık 1500 kilo doğurdu. Dualarımız seninle 🙏
Ugulsum Kubragunes hiç korkma canım benim doğunca o kadar çabuk kilo aliyolarki yeterli sen bol bol besle kuzum