Deletedmom4548454 merhaba bendede var pcos 2 kere düşük gebelik yaşadım sonra 3 sene uğraşmalara rağmen hamile kalmadım catlatma iğnesi defalarca kullandık ama bir türlü olmadı sonra bende pcos olduğunu söylediler ve bu engel değil dediler aşılama yapalım sonra olmazsa tüp bebekle kesin olur dediler benim yaşım 23 daha çok erken düşündüm tüp Bebek için sonra İbrahim Saraçoğluyla iletişime geçtim bende kan tahlili yaptırmamı istedi yaptırdım gönderdim ona göre tedavi uyguladılar Rabbim sebeb oldu kısmetimde varmış ilk ay kullanmaya başladım otları çörek otu yağı fln o ay hamile kaldım hiç bir bitki sebepsiz yaratmaz Rabbim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizede inşallah belki faydam olur size paylaşmak istedim hiç bir ilaçlar bana fayda etmedi pcos bir hastalık değil zaten verdikleri otlarla sadece yumurta sayısını artılar diyet listesi verdiler şekerli şeyler artırıyormuş fln dediler pcos olanlar çok yumurtlama olduğu için hamile kalma olasılığı azalıyo hepsi sıkı sıkı yan yana olduğu için döllenme gercekleşemiyormuş