Hilkatkaradagli Seminn Benimde 20 si muayene korkuyorum doktora gitmeye 😶Yarında şeker takibi dahiliye hep hastahedeyiz inşallah sonu güzel olur🙏
Hilkatkaradagli Heather Bende hazirliyim atim arabaya 🙂Bir korkumda o zaten eşim yokken hastahaneye giderken araç kullanırken doğarsa 😅Kafamda deli sorular 🙂
Nurayaz Hilkatkaradagli Ben 34 de hazırladım 35 de erken dogum ihtimali oldu sancim vardı durdurduk sanciyi 38 de dogurdum 😂 iyi ki hazırlamışım demistim hastaneye yattığım da
Hilkatkaradagli Nurayaz Bana da bu grubu arkadaş tavsiye etti sayenizde çok şey ogrenicez ;) Ve inanın bakınca yalnız degilmişim deyip rahatliyor birazda olsa insan 🙂
Hilkatkaradagli Ugurhilal İnşallah hani bir konuda bilgi sahibi değilseniz gerçekten sağolsun doktorlarda korkutuyor direk bana şeker hastasısınız rapor hazirlicaz vs inanın Annenin ruh halinden anlamıyorlar çok ağladım üzüldüm 2 hafta içinde inşallah sağlıkla doğar yavrularımız 🙏🙏
Purpura26 Minnakkkk Valla canım başla derim. En azından yıka kurut ütülemesi kalsın. Bu arada kaç takım kıyafet aldın? Ben bugun yıkayınca saydım da yeni doğan 2 adet, 7 adette 0-3ay olarak almışım. Azmı acaba bilemedim ya
Basakgul Hilkatkaradagli Siz iyi düşünün ama hazırlayın köşede dursun yine de.ben 34 oldum yarın hazırlayacağım ☺️
Hilkatkaradagli Basakgul İnşallah iyi olur herşey Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏Ben babamın taziyesinde öğrendim hamile olduğumu çok zor geçti bugüne kadar inşallah mutlu son olur 🙂
irorkay Hilkatkaradagli ben 32 yim henüz kıyafetleri yıkamaya da başlamadım çantaya da 🤦🏼♀️ ama şu 1 hafta içinde kıyafetlere en azından başlamayı düşünüyorum
Hilkatkaradagli Seminn 🙏❤️ irorkay Bendensin 🙂Ama ben henüz 27 hafta siz hazırlamak için benim gibi doğumumu bekliyorsunuz😅😅
Basakgul Hilkatkaradagli İnşallah 🤗🙏 çok üzüldüm ama bebeğiniz gelecek sağlıkla kucağınıza alacağınız anıt düşünün hep 🤗🌺🌺
irorkay Hilkatkaradagli ya bilmiyorum hep erken olur olur diye diye bu zamana kadar kaldı 🤣🤣 ama bu hafta içinde kıyafetlere başlayayım artık. Önümüzdeki hafta falan da çantaya başlarım 🤦🏼♀️🤣
Beyzosss Hilkatkaradagli 33 gibi hazırsa durması mantıklı 38. Haftaya girdim hala hazır değil zaman geçtikçe hem ağırlaşiyorsun hem üşeniyorsun
Hilkatkaradagli Beyzosss aynen ya şimdiden hiç halim yok zaten 🙂🙂Hep bir doğurdu doğuracak havasındayım psikolojikmen 👍
Yenianne241 Hilkatkaradagli cep derinliği demek istemiştir merak etmeyin 30. Haftadan sonra düzene biner