kcnr ümit hastanesi 200 tl ücreti .acıbademe devam etmeni tavsiye ederim hiç pişman olmazsın ümitte doğum 5700 küsür acıbademde 6570 tl aradaki bin lira acıbademe değer ümite kontrole gittim hiç ama hiç memnun kalmadım normal bir muayenede iyiler en ufak bir hastalıkta takibini yapmıyorlar tıpa sevk ediyorlar başlarından atıyorlar diyeyim . İlk doğumum acıbademde yaptım cok memnun kaldım herseyimle ilgilendiler moral olarak olsun bakımımda olsun cok iyiydi bu ikinci gebeliğim acıbadem cok pahalı olmuştur gerek yok diyerek ümit hastanesine kontrole baslamıştım orada iki tane doktor değiştirdim ama ikisindende hiç memnun kalmadım aşırı derecede kanamam oldu ilgilenmedi hastaneye gelemem dedi kapattı resmen yarı yolda bıraktı verdiğim parada boşuna gitti iki doktora harcadığım para 800 lirayı gecmişti işe yarasa helali hoş olsun ama o hizmete karsılık hakedilmeyen bir paraydı. Sonra yeniden acıbademdeki doktoruma döndüm aldıgı para helal hoş olsun gercekten cok iyi hizmeti var takibini güzel yapıyor