Glyldz Estur ben bebege yapicaklarimi yaptim ugrasicak biseyimde kalmadi dis cekim yaptricam 17sinde filan elbise bakmaya gdiicektim bugun hala uzaniyorum ne zmn halledicem bilmiyorum
Deletedmom206 Kendimi övmüyorum ama o zaman size göre benim maşallahım var 39-+2 bugün sabah 8 den beri sil süpür toz al köşe buçak temizle cam sil kendım yaptım bıraz da bilerek yapiyorum eğiliyorum kakiyorum ki sancım başlasın diye benimde çoğu zaman hiç halim olmuyor ama kendimi salmak istemiyorum
Glyldz Deletedmom206 masAllah canim yagmur yagdi camlarim hep lekelendi her aksam bi sonraki gun icin silicem diyorum ama silemiyorum o yuzden bebegin herseyini 27de yikadim utuledim 😐
OktayEsenglBa Glyldz bende öyleyim elim kolum kalkmıyor 37 oldum Halen ayni gözümü açamıyorum uykum olmasa bile
Glyldz OktayEsenglBa valla aksam erken yatip sabah gec kalkiyorum gun icinde se ayakta uyukluyorum 😐😐
silla 36+4 hiç bişey yapmak istemiyorum sicaklardan dolayı mahvoluyprum hiç uyku uyuyamiyorum is yapmak olum gibi geliyor 30 haftadan sonra insan agirlasiyor bide 😕
deletedmom203 Glyldz canım bende tam 30 haftalık hamileyim bendede aynı şikayetler var, hiç halim yok nefes nefeseyim, canım bişey yapmak istemiyordu, kansızlık çıktı ondan dolayıymış