MinikMicizem 29 haftaligim doktor bebeğin baş aşağı kanala inmiş dedi erken doğum olabilir ayakta kalma yat dedi serklajliyim bu şekilde olupta bebeği dönen oldumu acaba ?
Feyy MinikMicizem benim 28. Haftada baş gelişti çok minik iki gafta geride felan da demişti sonraki hafta döndü 36. Hafta ve hala makat geliş
MinikMicizem Feyy Çok korkuyorum yha inşallah döner serklajli olunca daha bı korktum bı saattr ağlamaktan yoruldum resmen inşallah vakti zmnnda gelir 🙏
Minigimm0611 MinikMicizem kanala girmişse dönmez tekrardan doktorunuz dedi miki dönme ihtimali var diye.benimde 28de dönmüştü ama kanala girmemişti doktorum daha dönebilir dedi erken diye ama sizinki ki kanala girmiş
Feyy MinikMicizem lütfen ağlayıp kendinizi yormayın bol bol dinlenin yorulmayın beslenmenize dikkat edin allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız
Minigimm0611 MinikMicizem ozaman dönmez canım girdiyse dikkat et allah korusun olabildigince yatmaya calıs serklajlıymıssın bide bosver mecburi olmayınca kalkma yatabildigin kadar yat.Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏