Deletedmom202 Giden kimse yokmu ayrıntılı ya bilgi vermesi için. Bitane. Buldum devlet hastanesi Balıkesir’de fakat telefonda bana bi çıktıdan bahsetti onu anlamadım. Kendi doktorum özele yada devlete git yaptır dedi
Sezen07 Deletedmom202 ne çıktısı? Direk gidip gün alıyorsun ama şöyle bir sıkıntı var 1 aydan önce özelde bile yer vermiyor bende napcam bilmiyirum
1prensesannesi Deletedmom202 canım ayrıntılı ultrason da bebegin organlarının daha detaylı incelemesi oluyor. Beyni böbrekleri kalbi kemikleri vs. Doktor bunları incelerken sekreteri tabiki not aliyir ve ultrason sonunda sana veriyor çıktı olarak.
EmineAyan Deletedmom202 senin dediğin üçlü test sanırım. Fiziksel yada zihinsel herhangi bir engeli var mı diye bakıyorlar. Ben onların hiç birini yaptırmadım
Prensesininannesi Sezen07 Aynen ya çpk gller birini istesem biri birini seçsem bir insan kararsız kuzenm kararsızlığından kızına ikranır iklimya koymuştu böyle içim ahatladı ikisşnide bağladım diyordu
Prensesininannesi Sezen07 😂 aynen aklnda kalıcağına sonuna ek yap yap koy 😂 Sağlıkla kavuşursunuz inşallah ☺️❤️