Boncukgiller003 İlla bel ağrısı mı olması lazım doğum ağrısı denilmesi için. Sadece karından giren ağrı doğum ağrısı olmuyor mu.
Senayyalcin Boncukgiller003 her vücutta farklı şekilde belli eder kendini illa bel olacak diye birşey yok
Boncukgiller003 Masal53 Senayyalcin Bugün adet ağrısı gibi ağrım var düzensiz ama. Yarım saatte 20 dakikada bazen 40 dakikada oluyo. Kayınvalidem de doğum ağrısı değil o üşütmşsündür diyo 🙄 doğum ağrısı belden girer diyo aklıma takıldı. Dün muayenede 1 cm açıklık vardı 38 haftalığım
Masal53 Boncukgiller003 düzenli olursa doktoruna git bende doktoruma sordum doğum belirtilerini 10 dk da bi düzenli ağrı girerse kanaman suyun gelirse acile gel demişti 🤔 düzenli olmasına dikkat et takip et
71ay Boncukgiller003 5 dk da bir gelirse gercek dogum sancisi canim birde yatip dinlendiginde gecmiyorsa oyle anlayabilirsin Ben 2 gun sonra 40.haftata giriyorum pazartesi sezeryan olacgm sancim ve acikligim olmadigi icin Agrımda bebegim geldiginyer top gibi belli oluyo agrio yapiyo bana