honeyland Kızlar sabahtan beri moralim çok bozuk sabah doktora gittim bebeğin beyninde sıvı bırıkıntısı gördü hatta kist dedi bir kaç tane hemde daha 18 haftalığım devlet hastanesine gidiyorum başına böyle bir şey gelen oldumu beni bir aydınlatın ne olur
Sevcan34 honeyland korkma canım birebir aynı haftada yaşadık aynısını benim sağ iki sol iki kist vardı büyüktü birazda çok şükür kayboldu bebek oynamaya başlayınca dağılıyor Allah’ın izniyle kendini hiç üzme ben çok üzdüm ama çok şükür gitti gidicek merak etme😊
2inciannelik honeyland canım geçen hafta 16 haftalıktım gittim oğlumun kafasında vardı dğn 17 hafta olduk gittiğimde kaybolmuştu kist .
honeyland Sevcan34 Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın birazda olsa çok sağol inşallah geçer bizim sorunumuzda Allah büyüktür
honeyland 2inciannelik canım doktorda bana 25 haftalıkken geçer belki geçmeyede bilir dedi ama bekle ki o 25 hafta gelsin Geçsin de tek bekleyeyim 25 haftalığı sorun degıl vallahi Allah büyük
Sevcan34 honeyland geçiyor kuzum aynı şeyleri yaşadım atlattım hiç korkma stres yapma geçici oynamaya başladığında kayboldu kaybolucak Allah’ın izniyle 🥰