Babymoomy Kızlar acil bilgiye ihtiyacım var şuan köydeyiz etrafta sağlık ocağı yok sadece salı günleri geliyor hastane de 2saatlik yolda yani etrafta yardım alacağım yer yok iki gündür vajinam ağrıyır bugün ağrı daha sıklastı otururken açıyor hep tuvalete gitme isteği var her gittiğimde çiş var evet yaparken de sızlıyor anladım ki enfeksiyon akıntı da var eczaneyi arayıp ilaç getirebiliyorlar köy postası ile ne ilacı ne antibiyotiği almam gerek oğlum var kime bırakıp da gidelim 2saatlik yola 18haftalık hamileyim eczaneyi arasam ağrımı söylesem onlarda ilaç verebilir mi
Brcers Babymoomy Anlattığın olayın adı sistit. İlacı da piyeloseptyl. Alıp içersen dua edersin. Çocukluğumdan beri çekiyorum o hastalığı. Hamile ve emzirme döneminde de doktor veriyor. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. Buna ek olarak da karbonatlı ılık suyla vajina bölgeni yıkayabilirisn. Çok geçmiş olsun. 🤗
MinikMaya Babymoomy enfeksiyon icin tek kullanimlik şaseler var doktorum iki kez farkli zamanlarda yazdi bana. Monurol adinda. Gece son idrardan sonra icip yatiyorsunuz. Antibiyotik almayin bence danismadan
Yavrucuk07 Babymoomy papatyali su yap ona otur canım, ılık olsun,çok iyi geliyor,hem doğal ilaç, zararı olmaz,faydası olur
Nurssss Babymoomy ay lütfen dikkat edin allah korusun erken doğuma sebep oluyor 30 haftalıkken sancılanıp gittiğimde enfeksiyon olduğunu öğrendim çok agrım oldu suda eriyen bi çözelti yazdı doktor geçti aynı zamanda kızılcık ve su içtim boll boll
Direninannesi Inanın hiç bir bilgim yok üstte kalsin diye yazıyorum bence çok da burda yazılan ilaçları almayın yani kimse doktor değil sonuçta bence bol.bol su tüketmeye calisin
Babymoomy Direninannesi yapıyorum zaten bugün daha sıklaştı oturtamıyorum ağrıdan tuvaletde yatıcam resmen
Direninannesi 24.haftamda benimde buna benzer bisey olmuştu bi anda sol kasığa inanılmaz sancılar girmişti ne olduğunu anlayamamıştım soluğu acil de almıştım da öyle enfeksiyon demişlerdi çok agrım olmuştu parol verelim demişlerdi yok dedim bence parol alabilirsiniz ağrınızı keser ama yine de siz bilirsiniz ben her gün çok su tüketip bir haftada düzelmiştim