milena11 Mavis40 yıkayabilirsiniz ama göbeği çok iyi kurulamanız gerekiyor. Yada su deydirmemeniz doktorlar da bu riske gerek yok diye göbek bağı düştükten sonra yıkama öneriyor. Ama helede yaz bebeklerinde verniksi bol olan bebekler çok pişiyor bunaltıyor 10 gün düşmedi kordon 10 gün yıkamadan durulmaz. Kordon düştükten sonrada hergün yıkaraanız hem bebek rahatlıyor uykuya geçişi vs daha kolay oluyor.
Milenka Mavis40 benim annem yegenlerimi de yıkadı maşallah birşey olmadı Bu konuda anneme güveneceğim 🤭
Ebrulisss Kauinvalidemde annemde hastaneden gelince ya bi gun sonra yada ayni gun hastane kani kokusu gitsin diye gobek bagi dusesiye kadar bir kereligine mahsus yikarlarmis , bende bir kereligine yikatmayi dusunuyorum
Oznrasl Mavis40 ben kızımı hastahaneden gelir gelmez yıkadım canım sonra iki günde bir yıkadım ve hiç bir şey olmadı göbeğine şükür sadece kurularken dikkat et sonra hiç bir şey olmadı ve bir haftaya kalmadı düştü ya bebek yıkanmadan olur mu kendi bile huzursuz oluyor emin ol ben yıkadım şükür hiç bir sıkıntımızda olmadı şuan 11 aylık olacağız