Ruken123 Kızlar instagramda bi post gördüm barbi bebeğin elinde ultrason cihazı var kendi kendine bakıyor düşünsenize gerçekten evde olan mini ultrason cihazları olsaydı napardınız valla ben söylim işi gücü bırakır 7/24 onu izlerdim iyikine yok yani 😂😂😂🤷🏻🤦🏻♀️
Fulyag Ruken123 biz doppler almayı düşünüyorduk sonra sürekli kontrol ederiz kalbini dinlemeye çalışırız diye vazgeçtik 😁
zehracinar Fulyag Siz yine doopler almayı düşünmüşsünüz ben internette 7/24 uygun fiyatlı ultrason cihazı bakıyordum 🤦🏻♀️Ama çok şükür ki hepsi çok pahalıydı ve almadım 😂
Ebrar34 Ruken123 evet amaan boşver nasılsa çıkınca bol bol izleme fırsatımız olucak Allabın izniyle hemde canlı kanlı Allahım inşallah saplıkla kucağımıza almayı nasip eder 😊😍
Ruken123 Ebrar34 Amin canım allah yavrularımızı bize bağışlasın 😍 ay ben hemen çıksında seveyim istiyorum ya 4 ay sonraya ışınlanabilsek keşke 😂😂
Ebrar34 Ruken123 😂😂 dimi yaa ben 33+1 inanın bana da geçmiyor zaman sona yaklaştıkça daha da yavaşlıyor sanki bide ağır hissediyorum ki sorma 😂😂
Ebrar34 Ruken123 kız deniyor ama doğunca erkek derlerse şaşırmam hep öyle hissettim sonra geçti rüyalarımda gördklermin anlamı erkek bebekti falan sonra kız gibi hissettim ama düşünmek istemyrm 😂😂😂
Fulyag zehracinar o zaman bu kadar üzerine düşmeniz çok normal ama yine de tedirginliklerle geçmez bu dönem tadını çıkarmak lazım 😊
zehracinar Fulyag Aynen zaten artık 31 haftalığız çok az kaldı Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤗💗🙏🏻