Kızlar bir şey danışacağım ben oğlumda detaylı usg yaptıramadım ya yaptırdım heralde ama kafam karıştı anlatıyorum
Devlet hastanesinden randevu aldım ilk beni muayne edip yönlendirdiler tam 2saat bekledim kapıda sırada sonra girdim oturdum doktor anlatıyor bütün gebeler toplandı doktor bildiler veriyor biraZdan bebeklerinize bakıcaz falan iste sonra diğer kapıdan hemşire cıktı Burcu hanım ((benim ) sıranız geldi dedi ee dedim adım burda yandı öbür odadan bekliyoruz dedi gitti yattım 22haftalık falan hamileydim doktor dedi ki burası icin bebeğin çok büyük burası yüksek riskli gebe polikliniği dedi haftan geçmiş bakamam dedi öyle gidemedim oğlumda şimdi kızımda yapılması lazım doktorum detaylı usg yapan yerler söyledi eşim oğlumda yaptırdık bir sıkıntı yoksa yaptırma dedi sonra kayınvalidem başladı herşeyi yaptırmayın zaten bir sıkıntı olsa aldıracak halin yok ya dedi tabimizde aldırmam ama erken tehşiş daha iyi kafam takılmaz en azından dedim iyi dedi herseye muhalefet olmak zorunda
simdi asıl konu hastaneden ne deyip alabilirim İstanbul Avrupa da yapan özel hastane hangileri