Ashsbdn Cok ozur dileyerek soruyorum iki gundur asiri mide bulantisi ve ishallik var dun karnim cok agryodu su icsem kusuyodum bugun karin agrim yok ama ishal olmusum be yapmam lazim hakkinizi helal edin kusura bakmyin lutfen
Sedacengiz Ashsbdn Bende olmuştum geçen hafta . Kan ilacını ara ara bırakıyorum kilo aldırdığı için oda hemen ishale çeviriyor . Bebek için kötü kilo alamıyor . Benim o hafta sadece 55 gram almıştı kuzum.
Ashsbdn svmeybgl hemen gdcem doktora ama kendi dogum doktoruma mi yoksa dahiliyeye mi gtsem kararsizim
Baysalcennet Geçmiş olsun bnde 1 kacgündür benzer durumdaydım bağırsakların kasıklarına sancı giriyodu sonra ishal normal acile gittin bisey yapmadılar kendi doktorunun olduğu yere gittim gece doktorumu arayıp ilaç serum taktılar çok sukur şimdi iyiyim ama doktorum geçmezse enfeksiyon doktoruna gitmemi söledi
Ashsbdn Baysalcennet tesekkurler canim internettede gazoz patates haslamasi flan yazyodu smdi hemen hasliycam patates
Kevser26 Ishaliniz 3 günü geçmişse mutlaka doktora görünmelisiniz bana bi eczacı söylemişti hamile değilken gitmiştim. Bu arada ben leblebi yemiştim avuçla o da ishali düzeltiyor yavaş yavaş toparlamistim😌
Ashsbdn Kevser26 dha bgun ishl oldum esimi bekliyorum gelsin hastneye gdcem ya cok halsizimde sanki bi kamyon dayak yemisim
beyzanur06 ortalıkta salgın var kızlar telaslanmayın aşırı sıcaklardan oluyor hamilelikle alakası olduğunu düşünmüyorum herkes isal karın agrısı halsizlik icinde tabi yine kontrolde fayda var ama haberlerdede söylediler gün icinde 10:00/16:00 saatler arasnda dışarı cıkmayın diye uyarıyorlar mecbursak cıkmaya semsiye gbi alternatif seyler kullanmamz lazmms ayrıca patates haslayabilirsiniz muz yiyebilirsiniz insallah faydası olur