Birkiz Mrb arkadaşlar park yatak için nevresim takımı almafım henüz hazır satılanların hep üstünde mobılya beşik resımlerı var onlarda oluyor mu park beşiklere acaba yardımcı olursanız sevinirim sızler nereden ve nasıl aldınız
Guldenur Birkiz üzerinde ölçüleri yazıyor canım ona göre alabilirsin ama genelde park beşiklere büyük oluyor nevresim takımları
Momocuk-48 Birkiz çok iyi bi konu bu açtığınız için teşekkür ederim bende aynı sıkıntıdan muzdariptim🤗
YuvarlanamayanPandaa Birkiz gulbebe.tekstil diye sayfa var İnstagramda istediğin ölçüye göre yapıyor canım
Guldenur Birkiz evet canım olmaz bende büyük aldım ben oda yapacağım için benim için sıkıntı yok ama öyle satılıyor yada alıp beşiğe göre tekrar ölçü alıp diktirmek lazım
karayakaydan Birkiz park yatak icin ozel diktirdim cok daha uyguna geldi inan.. Etrafinda metre isi kumas satan yada nevresim perde falan diken yerler varsa oraya bak derim.. 3 takimi 300 liraya yaptrdim ben park yatak icin
Eema Birkiz cnm ölçüsünü alıp yaptıracam öyle yerler var kumaşını beğeniyorsun ölçüyü veriyorsun yapıyorlar çok da güzel oluyor