dthealthy Arkadaşlar yaklaşık 25gün önce doğum yaptım ama benim bebeğim vefat etti..2gün önce de yakın bi akrabamız da doğum yaptı ama onu görmeye gidemezmişim kırklar karışırmış bu doğru mu yoksa hurafe mi
derya46 dthealthy öyle bisey ilk defa duyuyorum senin bebegin vefat etmis Allah rahmet eylesin inşaallah basin sağ olsun canim gidebilirsin bana göre
Birkiz dthealthy hurafe ama bılemıyorum benle abımın eşide aynı zamanda yaptık kapıdan girerken bırbırımıze çengelli iğne değiştik bana btane verdıler ona btane verdiler sonra ben kapıdan gırerkwn dışardan gelen bendim o bana iğneyi verdı bende ona nıye neden nıcın yaptık hıc bılmıyorum 😐 sızın bebeğiniz neden vefat etti Allah sabırlar versin
mucizemmmmmmmm dthealthy canım Allah sabır versin kaç haftalık doğum yaptın bebgin neden öldü çok geçmiş olsun
Esraali dthealthy ya bnlar nasıl yakıştırmalar ne kadar cahil geri insanalr var siz bebeğinizi kaybettiniz diye baskasının bebeğinin kaybına mı sebep olacaksınız böyle düşünenleri allah bilidği gibi yapsın oturma organlarından uydurup uydurup duruyorlar
ebru23 dthealthy gidecegin yer istemiyorsa bosver gitme yani niye geldin gibi bakislardan sinir olurum
dthealthy Aynenn öyle deyince ben de gitmedim boşver 🙏bebeğim 28+5 te sancıyla gittim doktora açılman var dediler direkt doğuma aldılar 1hafta küvezde kaldı iyiye gidiyordu aslında ama entübeydi kalbi durdu kurtaramadılar
Turkan38 dthealthy şuan hassas bir zamandasın görmemen daha iyi olur senin için duygusal anlamda etkilenebilirsin diğer saçmalığıda anlamıom ben 10 gün hastanede yattım diğer doğum yoan arkadaşlarla girip cıkıorduk odalara yani sanırım kırk üstüne gitme sadece taburcuyken var 🥴
dthealthy Son 2-3haftadır idrar yolu enf vardı ilaç da kullandım 2kez gittim doktora işte sarımsı mukus gibi akıntı geliyordu son hafta demekki o da doğum belirtisiymiş
SutlacimiYedimmiBen dthealthy bizdede oyle bi soylenti var ne olur ne olmaz gitmiyorum başınız sağolsun ama oyle bi durumda zaten gidemezdim ben. Birde şöyle bir söylenti var 40in cikmadan dugune gidersen o gelinin bebegi gec olur🙄
dthealthy SutlacimiYedimmiBen aynenn öyleymiş sıkıntı yok yani bana çok yakın değil zaten eşimin kuzeni ama samimiler baya
HavvaMerve dthealthy Tabiki de hurafe canm sana şöyle söyleyim biz ablamla aynı gün doğum yaptık ve annem baktı bize 40 gün boyunca karışacak olsa bizimki karışırdı 😂🤦🏻♀️
Mommy90 dthealthy başınız sağolsun. Allah sabır versin. Bizim oralarda hemen hemen aynı zamanda doğan bebekler için kullanılır sadece yakın zamanlarda doğdular anlamı taşır. Onun dışında da bir şey duymadım. Bence boş inançlar ama zaten siz de psikolojik olarak iyi bir durumda değilseniz gitmemeniz daha iyi olur.