2inciannelik Cerenn48 yok canım ne alaka 😀😳ben de oldum makat geliş sezaryen bir sıkıntı yaşamadım ilk defa duydum
2inciannelik Cerenn48 güzeldi bir sorun yaşamadım hamd olsun ikinci gebeliğim bu da sezaryen olacak hayrlısıyla 10 güne toparlıyorsun
canserko Cerenn48 ben şu şekilde yeni bir sey duydum, bebek dogum kanalına daha girmediyse suni sancı verilerek kanala indiriliyor sonra sezeryana alınıyor. Duydugumda şok olmuştum, bir sohbet ortamında bu şekilde anlatmıştı tecrübesini bi hanımefendi 🤭
ocak2021 canserko suni sancı doğumun daha hızlı gerçekleşmesi için veriliyor eğer Açılman ,sancin varsa verilir kanala inmemiş bebeğe verilmiyor .
ege_ayaz_mom Cerenn48 hayır canım alakası yok ben ilk hamileliğimde makat geldiği için bebek ameliyat olmuştum hiçte zor olmamıştı korkma canım🤗
Cerenn48 ege_ayaz_mom teşekkür ederim kuzum öpüyorum bebisini 🥰 çok az kaldı bir gün bile yok nerdeyse
canserko ocak2021 valla artık battı balık yan gider bi şekilde cıkacak cocuk ben de duydugmda sok olduk bi de olabildiğine kendimi bu muhabbetlerden izole etmeye calısırım ama hamile oldugumu gören hikayesini anlatıyor 3 haftam kaldı tribe girmek üzereyim
ocak2021 canserko hiç kimseyi dinleme herkesin doğumu kendine özel kimine çok kolay kimine çok zor . Sen doktorunu dinle gerisini takma. Sezaryan da olsa normal doğumda olsa ikinizin sağlığı önemli olan .
Deryayurt Cerenn48 Bende 25 gün önce sezeryan doğum yaptım canim makat geliş bebek bı sorun yaşamadım bı de şu var bebeğin dönmesi yarım saatte bile değişebiliyor sezeryana girmeden yarım saat önce ultrasonla bebeğin duruşunu kontrol ettiler baş geliş dediler doğum anında makat geliş oldu dönmüş benim minik
Cerenn48 Deryayurt maşallah ona 🥰 ben donsede donmesede sezaryen yapacaktım zaten canım hayırlısı olsun
Yavuzun1annesi2 Cerenn48 benim ilk oglum makat gelişti normal doğum olmaz sadece dedi doktor dönmedi diye bende sezeryan oldum ama zor olmadı sen içini ferag tut cnm dua et bol bol🤲🤲