Deniz59 Babykuzucuk hayır değil yumurta oluştuktan sonra çatlıyo spermlerin gelip yumurtayı döllemesi için
Gzmkk Babykuzucuk ben uygulama ile takip ediyorum sen nasıl ediyorsun peki bu ayda olmazsa ovulasyon alcam artk
Babykuzucuk Deniz59 ama ilişkiyi yumurtlama döneminde öneriyorlar çatlama ağrısıysa 2 3 gündür hiç ilişki yaşamadık yanlısmı yaptık acaba kafam karıstı 🤯
Deniz59 Babykuzucuk yumurtlamadan 1 2 gün sonra çatlama oluyo ovülasyon testi kullanıyorsanız görürsünüz zaten yumurtlama dahil 3 gün ilişki olması lazım
Babykuzucuk Gzmkk bende uygulama canım ayın 345 yumurtlama gösteriyodu değerlendirdik ama bugün kasık ve karnımda ağrı var eğer bu ağrı çatlamaa ağrısıysa biz hiç ilişki yapmadık
nevamm1 Canım uygulama çok yanıltır ovulasyon kullan benim erken döllenme oldu ovulasyon da gördüm uygulamaya baksaydim kacirirdim yumurtlamayı
Smk Gzmkk canım catlama günü agrı oluyor ama 1 2 saat geciyor sonraki agrı ne bilmiyorum benimde yumurtlamadan beri cok agrım var catlma agrısı olsa coktan bitersi yani inş gebeyiZdie ikimizde🙏