Sinemerdogan45 Arkadaşlar bebeğin 32 haftalık doktor ters duruyor dedi sezeryan günü vericem dedi böyle bir durum yaşayan varmi
MineLule Sinemerdogan45 makat gelişler de sezeryan yapılır ama haftanız henüz erken. İleriki haftalarda normal doğum pozisyonuna dönme ihtimali yüksek
Tugsem1 Sinemerdogan45 biz 36 haftalıkk ken dönmeye başlamıştık bencede günüz daha erken son hafta dönenen bebeklerde var
BegumIscanTunc Sinemerdogan45 30 haftadan beri bebeğim makat gelişli şuan 33+3 haftayım ama hala makat gelişli 18 Haziran’da sezeryan günü alicaz alanı dar ve kısıtlı olduğu için donemiyor dedi doktorum rahmim kalp şeklinde olduğu için
Sibelina Sinemerdogan45 Benimde 34. Haftaya kadar bebek makat gelişti hergün yürüyüş yaptım bol bol hareket ettim 2 gün önce gittigimde bebek dönmüş baş geliş dedi doktorum. Haftanız daha çok erken döner bence
Mom789 Doner daha o ya banada 33te dönmezse sezeryan konuşuruz bol yürüyüş yap dedi 35de döndü, ben bide youtubeda donmesi için koltuktan yere ters durus var secde pozisyonu gunde bir kere onu yaptım
A_S_K Sinemerdogan45 En baştan beri hiç doğum pozisyonu almamış bebekler genelde dönmüyor. Benim kızım 20li haftalardan itibaren hep makat duruştu. Hiç dönmedi. Hiç. 38+2 de zorunlu sezaryen oldum ☺️
Eylul_naz09 Sinemerdogan45 36 haftalıgız suan bnmde aynı 2 hafta sonraya randevu verdı o gun 37+4 olcaz gene bakalım donmezse sezeryan olur gun verırız donerse normalı beklerız dedı erken dogum rıskım varken hemde .erken bı karar vermıs sankı doktorunuz