mcansu Ftmagull ben iki tane kot olanlardan aldım hamile pantolonu şu an için memnunum herhangi bir sıkıntı yok özellikle buz mavisi renkte olanın kalıbı gayet iyi.
Yesimblk Ftmagull 2 tane almıştım. Biri siyah diğeri de kot 👖 olan hamileliği onlarla bitirdim resmen 😂😂😂🙋♀️
efelettin Bütün ürünleri çok güzel 2 pantalon 2 tayt 4 tişört 1 eşofman 1 elbise 1 tulum aldım hepsi harika geldiler, belden sıkmalı zaten çok güzel tavsiye ederim 🥰
duygucopelci Hamile ürünlerinden memnunum ben. Eşim sevgililer gününde 1 tane buz mavisi kot pantolon, 1 tane siyah tayt , gri renk eşofman altı ve siyah pantolon ve tunik almıştı çok severek kullanıyorum 🥰
Busradonmezus Ftmagull valla yetmiş liwraya almıştım hem siyah hem kot ikisi de iyi çıktı açılma olmadi
Kara96 Ftmagull Çoğu pantolonumu waikikiden alırım en son hamile reyonundan beli lastikli slim fit kesim siyah bi pantolon almıştım şuan olmuyor tabi sıkıyor giyemiyorum ☺️ama hamileliğin başlarında çok kullandım defalarca yıkandı renginde falan her hangi bi sıkıntı olmadı
patuli Ftmagull bir tane aldım eğer hamile pantolonundan bahsediyorsan, solma yapmadı ama bi kere ultrasonda kullanılan jel bel kısmındaki kumaşa değdi hafif solma yaptı, orası zaten gözükmüyor dert etmedim ben :) rahatlık açısından çok memnunum
Merve-1109 Ftmagull bende koyu kot aldım kullanıyorum gayet kullanışlı solma çekme yapmadı şimdilik tavsiye edebilirim
Kayraninannnesi Ftmagull bana görümcem vermişti 4 tane hamile pantolonu hepsi lcw O iki hamileliğinde giymiş 3.ye ben giydim hala bir sıkıntı yok gayet giyilir durumda