Zehrayrr prensesannesi__ bizde bugün 99 olduk 🥳🥳🥳 heyecanla oğluşumu kucağıma alacağım gün9 bekliyorum 🥺😍
Kbr_46 200 daha çok zaman var cinayet tini bile bilmiyorum daha 😊iki tane cocuğum var hepsinin heycanı farklı oluyor 😍😍
Betuldoksan MerveCeren prensesannesi__ Benim evde var 1 tane pirenses şimdi 1 tanedaha pirenses geliyor😂🥰
Evindarr prensesannesi__ bizim 66 gün kaldı. Ben de çok heyecanlıyım. İlk çocuğum olduğu için 🤗. Endişelerim oluyor bazen ama çok güzel bir bekleyiş. Sonunda harika bir sonuç olacak Allah’ın izniyle 🤲 Allah herkesin yardımcısı olsun
prensesannesi__ Hafissee bende tek başımayım valla çevremde insan çok ama hiç biri yok yani anlarsin ya 😂😂
Daniay prensesannesi__ son 72 gün 💙 Günler yaklaştıkça korku da artıyor heyecan da çok tuhaf bir his 👼🏻
Hafissee Betuldoksan sadece mutluluk var 😁 korku vs hiç bişe hissetmiyorum şuan😁😁bian önce doğsa keşke
Betuldoksan Hafissee korku su şekilde bende erken doğma riski var zamanında doğsun istiyorum doğunca kuvezde kalmasini istemiyorum birde benim ameliyat o yüzden işte birazcık korku var