Gezegen_00 Hafissee Canınız hiç çekmiyor mu böyle abur cubur hamur işi yoksa çekiyorda bastırıyor musunuz, ben hamileliğimden önce hamur işi falan yemezdim ama şu an canım istiyor mesela ondan soruyorum😂
Goxun kubraannecikk1 hehe aslan egosu diye bişey war ormanların hakimiler ya herşey istedikleri gibi olsun istemeleri normal☺️Allah çifte kolaylık versin size☺️🌹
hiraselesra Biranne2meyve evdeki prenses karnımdaki supriz bebek gostermedi zor gosterdigi icin kiz bebek denildi bellisiz güzelim
Biranne2meyve hiraselesra oy oy benimde bir kızım var şimdi erkek hemen gösteriyor erkekler evet kızlar çok saklıyor kızım da öyleydi 🥰🥰
hiraselesra Biranne2meyve aa ne guzel guzelim benim allah her ikisinide nasip etmis insallah benimkide supriz yapar allah diger meyveyide tattiririr bize 🤲💙tek duam bu allahima her ikisinide tatmak kimseye imrenmemek pembis aldimm biraz erkek olursa giyer pembisleri 😍
Huzurmelegim_28 Portakalgeliyor erkenmi gelicek diye düşünüyorsunn 😅 nedense bende bayramda gelirse diyorumm yaa kızımm
Huzurmelegim_28 Portakalgeliyor bizimde 31+2olduk herşey normal haftayla uyumlu dedi bende hep bi şakayla ya bayramda gelirse diyorum eşime 😅😅 54 gün kaldı sezeryan olucagı için 5 ağustosta sağlıkla gelsinlerr
Portakalgeliyor Huzurmelegim_28 aminnnn aminnn 🙏🏻🙏🏻😍 bilerek sildim yazdıkladımı buarada 🙏🏻Anladın sen 😂