Glsn58 bence iste cnm zaten 3 ay da bir mecbur kan testi istemesi lazım değerler için çünkü doğum da kan kaybeticez onca kanımız olması lazimki bizde dirinçli dik duralım yoksa halsiz bitkin kötü oluruz kan gidince vuctu kansız kalırsa kötü oluyormuş dahliye ben sana bu ozelin verdi kanları vermem dedi ölüm riksi çok kaldirmasin ajerci durum çok hemde 600 tel bir 500 bir dedi senden özel 1 hafta istemiş çok pahli dedi 2 gün oldu doğal besleniyorum bu pazartesi de tekrar sağlık ocağına gitcem kan değerime baktircam inşallah duzeleri gebeligimin ilklerinde çok iyiymiş kanım sonra bozulmuş öyle dedi doktor inşallah dua etin pazartesi sonuç güzel olsun 600 1000 2000 vermek sorun değil ama masa da kalırsın kaldırmaz bunyen demesi ölümden beter annem diyorum yavrum kurtulsun sağ salim ben umrumda bil değilim ama annem çok kiziyor o sensiz napar diyor evde herkez üzülüyor şuan ben çok düşünüyorum üzülüyorum ağlıyorum korkuyorum rabim inşallah Allah’ım dan istedim düzelmiş yeter demesi doktor sonra doğurduktan sonra bakarım Gine kendime nalet olsun ki kan cam şişe içe biliyorum ama hap yutamiyorum çünkü hobim var yutmama bu yüzden oldu böyle 13 yaşımdan beri kan şişe de içiyorum ama gebelik öyle zorki kaldırmıyor midem ayıptır söylemesi bir wc gityorum geliyorum ölü gibi bitkin halsiz yarı baygın gibi oluyorum