ikizcanlarim2021 prensesannesi__ 59 diyor uygulamada ama ikizler biraz erken doğuyormuş 🤦🏼♀️🥰 hayırlısı inşallah 🤰🏼
Szsz 37 gün sağ salim alırız hepimiz inşallah bebeklerimiz kucaklarimiza çünkü benim kansızlık var çok korkuyorum 😭devlet gitdim vermem kan dedi ölüm riksi var dedi özelde bakalım napcak üzgünüm 🤢
Glsn58 Szsz öncelikle geçmiş olsun kan testini neden ihtiyaç duyuldu 34 hafta oldum ama benden istenmedi yaptırmayı talep etsem mi
Mmoommlife Çok şükür Rabbime bizde çift rakamları gördük🙏🏻Hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşaAllah .Sizlere sorum olacak daha önce benım gb dusuk yapan ve onlem amaclı coraspin kullanan anneler, kacıncı haftada bıraktınız coraspini ve sıkıntı yasadınız mı acaba?
leyla_ok prensesannesi__ Normal doğum olsaydı 62 gündü ama sezaryen olacağım için son 52 gün inşallah 🌺🤰🏻
[silindi] prensesannesi__ bizimde son 97 🥳🥳 Allah’ım hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Szsz Glsn58 bence iste cnm zaten 3 ay da bir mecbur kan testi istemesi lazım değerler için çünkü doğum da kan kaybeticez onca kanımız olması lazimki bizde dirinçli dik duralım yoksa halsiz bitkin kötü oluruz kan gidince vuctu kansız kalırsa kötü oluyormuş dahliye ben sana bu ozelin verdi kanları vermem dedi ölüm riksi çok kaldirmasin ajerci durum çok hemde 600 tel bir 500 bir dedi senden özel 1 hafta istemiş çok pahli dedi 2 gün oldu doğal besleniyorum bu pazartesi de tekrar sağlık ocağına gitcem kan değerime baktircam inşallah duzeleri gebeligimin ilklerinde çok iyiymiş kanım sonra bozulmuş öyle dedi doktor inşallah dua etin pazartesi sonuç güzel olsun 600 1000 2000 vermek sorun değil ama masa da kalırsın kaldırmaz bunyen demesi ölümden beter annem diyorum yavrum kurtulsun sağ salim ben umrumda bil değilim ama annem çok kiziyor o sensiz napar diyor evde herkez üzülüyor şuan ben çok düşünüyorum üzülüyorum ağlıyorum korkuyorum rabim inşallah Allah’ım dan istedim düzelmiş yeter demesi doktor sonra doğurduktan sonra bakarım Gine kendime nalet olsun ki kan cam şişe içe biliyorum ama hap yutamiyorum çünkü hobim var yutmama bu yüzden oldu böyle 13 yaşımdan beri kan şişe de içiyorum ama gebelik öyle zorki kaldırmıyor midem ayıptır söylemesi bir wc gityorum geliyorum ölü gibi bitkin halsiz yarı baygın gibi oluyorum
Gamzegamze49 prensesannesi__ bizimde 113gün teyzesi☺️Oglusumun teyzeleri sizlersiniz benim bacım yok tek kız kardeşim
prensesannesi__ Gamzegamze49 seve seve teyze ölürüz biz ona 🥰benimde oğluşumun teyzesi yok vardı ama vefat etti 😔