Mucizembenimle Kizlar selam 7 haftaligiz bgn doktorun istedi rutin testleri yaptirdim ve hic sikayetim olmamasina ragmen kan 10(eser) yaziyor ne demek bilgisi olan varmii diger idrar sonuclari normal kan neden olur bebegime bir zarari olurmu yasayan varmi aranizda?
Deletedmom15257 Mucizembenimle enfeksiyon kum ve taş oluyor genelde ama dr bakınca ancak net sonucu öğrenirsin inşallah önemli birşey yoktur cnm
MerveMustafaKaraku Canım böbrekte taş veya kum var mı ? Doktorunun bilgisi dahilinde bi ürolojiye görün istersen ama röntgen veya MR kullandırma ultrason ile baksın böbreklere
Mucizembenimle MerveMustafaKaraku cok cok eskiden tas dusurmustum ama suan herhangi bir sikayetim yok agri sanci gibi korkuyorum bebege bir zarari olursa diye
Mucizembenimle Deletedmom15257 insallah canim doktor kültür istedi sanirim onun sonucuna gore yorum yapicak
MerveMustafaKaraku Mucizembenimle doktorun ne dicek bakalım canım korkma bişey olmaz bebeğine Allahın izniyle
Deletedmom15257 Mucizembenimle korkma cnm benimde idrarda kan vardı kum döküyordum bide enfeksiyon vardı benim
Deletedmom15257 Mucizembenimle idrar tahlili verdim dr idrarımin kırmızı kanlı gibi dediğimde direk kum ve enfeksiyon olabilir test çek dedi ve öylede çıktı
Mucizembenimle Deletedmom15257 amladim canim benimde tahlilde cikti ama enfeksiyon olabilir dedi kultur sonucu nasil olacak insallah bisi yoktur 🙏🏻