Meryemce92 Mortaleks1 Adete ¾ gün kala kanda gebelik varsa çıkıyor. Adetime 4 gün kala verdim 12 çıktı.
Deletedmom_5 Mortaleks1 Adetin geçmesini bekle en garanti öyle sonuç alırsın simdi varsa bile negatif çıkarsa üzülürsün :)
Ylnzkus Bence geçmesini bekle adetinin erken ogrenınce beklemesi zor oluyo ben 3 gün gecince vermiştim kan beta 611 cıktı
Ozgeturk123 gulten5897er Yaa canım benimde şuan 1 hafta geçti 2. Gün geçince kan verdim negatif çıktı daha sonra pozitif olma ihtimali var mı
gulten5897er Ozgeturk123 adetim gecikmişti erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı daha sonra normal idrar testi yaptım yine negatif çıktı ama çok ağrım oluyordu sırtımda regl olmayı bekliyordum yengem bir kere daha yap deyince yaptım idrar testinde çift çizgiyi görünce kan testi yaptım.
Mortaleks1 Meryemce92 Meryemce92 ben de ilk düşüğümü adetime 4 gün kala kaset testle öğrenmiştim ertesi gün gidip kan verince betam 481 çıkmıştı. Eğer şimdi yarın kan verirsem 1 hafta önce baktırmış olacağım çıkar gibi de geliyor ama bilemedim 🤷🏻♀️
Esrakin Mortaleks1 Benim omzum agriyor diye acile gitmistim cnm tomografi cekilcekti doktoe ilk test yapti hamule oldugumu bilmiyordum adetime 10 gun vardi ve hcg 49 cikti ve doktor 2 haftalik gebesin dedi idrarda belli olmaz ama kanda belli olur
Mortaleks1 Esrakin öğretmenim bugün boş günümde eşim de şehir dışında diğer hafta gelecek, yarın okuldan sonra gidip versem mi diyorum. Eşim buradayken gidip yaptıramam hoş yere ümitlendirmek istemiyorum onu da bir düşüğüm var çünkü
Meryemce92 Mortaleks1 Bekle adetini ben geçmeden öğrendim ya zaman hiç geçmedi. Bugün gördüm keseyi daha 🤗 rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda ❤️
ikizannesi24 Mortaleks1 ben adet olmam gereken gün yaptırmıştım negatif çıkmıştı geç döllenme olduğu için