heyecanlianne0 Bebek gelişimi için kilosu için neler yiyosunuz balık yağı dedi doktorum ama ben yiyemiyorum tadından dolayı bi akıl verirmisiniz :(
leyla-kaya42 heyecanlianne0 kapsul seklinde olan balik yaglari var.doktorunuza sorun onlardan onerir belki
deryakptan heyecanlianne0 Benim doktorumda balık yağı yazdı bana easyfishoil alıyorum balık yiyemiyosan bu balık yağını rahat yersin balığın tadını kokusunu almıyosun jel şeklinde bide kolay tüketirsin
heyecanlianne0 deryakptan Evet gördüm bu markayı biraz pahalı ama çok da memnun kalmış kullananlar tadı nasıl peki
Alii busrabyrm97 Cnm ocean 500 mg olan daha iyi ben ondan kullanıyorum kapsül hiç kokusu yok ve tavsiye edilen marka ben aldım çok iyi bebeğimi gelişimi için de çok iyi oluyor bebeğim haftasına göre önde gidiyor maşallah 👼🙏
heyecanlianne0 deryakptan Balık yağlarında durdukça bozulma oluyo acaba birden fazla alsam olur mu bozulma onu biliyomusunuz?
deryakptan heyecanlianne0 Yok paketlemesinden dolayı bozulma olmuyo hava almıyo çünkü tek tek paketleniyo easyfishoilinkiler açınca hava alıyo onuda kullanıyosun geri kalanlar kapalı duruyo o yüzden stok yapsan bozulma olmaz tüketim tarihi geçmeden
heyecanlianne0 deryakptan Tamam iyimiş ozaman kaliteli duruyo gerçekten bakıyım bende teşekkür ederim